„Гледала съм много „Като две капки вода“. Обичам това шоу!“,

...
„Гледала съм много „Като две капки вода“. Обичам това шоу!“,
Коментари Харесай

Софи Марнова: В „Като две капки вода“ влагаме изключително много труд

„ Гледала съм доста „ Като две капки вода “. Обичам това шоу! “, показа Софи Маринова пред водещата Мира Иванова по време на диалог в „ Събуди се “ по NOVA.

„ Когато Маги ми се обади не бях сигурна, само че той ме убеди какъв брой забавно ще бъде да се видя в друга свелина. Казах си, че си коства. Резултатът, който в този момент виждам е доста прелестен! “, описа известната певица.

В изявлението тя призна, че всички участници се тормозят доста, когато излизат на сцената на шоуто и постоянно се окуражават след осъществяването. Фолк изпълнителката беше безапелационна, че за артисти с дългогодишна история и построен жанр като нея и Константин е доста мъчно да наподобят звученето на изпълнителите от Бутона.

„ Влагаме доста труд – учим песни, учим постановки “, добави Софи. Сред обичаните ѝ реализатори са Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Лили Иванова.

В понеделник вечер почитателите на „ Като две капки вода “ ще видят същинско шоу с появяването на Славин като международната звезда Бруно Марс.

„ Постановката на Славин е отпратка към едн от последните му появи на огромната сцена. Ще има и персонален детайл, който няма да остави феновете безразлични, само че най-много ще има заряд, танци и въодушевление, които са отличителна линия на този реализатор “, загатват от екипа на паметното шоу за преобразявания.

Иван ще се впусне в националната музика с облика на Николина Чакардъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн шлагерите с визията на Гери-Никол.

Боби ще запее на италиански и ще се трансформира в чаровния Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всеки път като никол Шерцингер.

Софи на собствен ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите провокации за всеки артист – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Не пропускайте шоуто „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Фейсбук страницата на предаването и уеб страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на „ Като две капки вода “ във Vbox7, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР