Гледах вчера репортажите от първия учебен ден и установих, че

...
Гледах вчера репортажите от първия учебен ден и установих, че
Коментари Харесай

Как да направим предизборна кампания от 15 септември

Гледах през вчерашния ден репортажите от първия образователен ден и открих, че остарялата соцтрадиция държавен чичко да води детенце до чина му за ръчичка на първия му образователен ден, е неизтребима. Стана ми доста жалост за днешните първолачета-бръмбалачета. Още с единия крайник в детската градина и на мама в скута, и към този момент животът ги плесници с такива неприятности. Идва министър председателят на първия ти образователен ден и те заплашва, че ще следи деликатно дали следващата година ще си първенец или пакостник. Това се излъчва от всички национални малките екрани и го виждат освен мама, тате, баба, дядо, вуйна, чичо и съседите, а и още 6 милиона мами, татета, баби, дядовци, лели и съседи.

Е по какъв начин се учи и работи при подобен напън?!

А има и по-лошо. Да пристигна президентът и да ти държи тирада. Знаете го какъв е – щом си отвори устата и стартират едни трагични жалейки за предишното и страшни прогнози за бъдещето...

„ Колко хубаво беше по време на соца образованието,  а през днешния ден... всички са необразовани и ще стават и все по-неграмотни. И вие също, уважаеми първолаци, бъдещи жертви на незаконното държавно управление “ – нещо такова сподели и през вчерашния ден.

Стори ми се, че камерата улови най-малко десетина ужасено разревани първолачета и още по-истерично разреваните им майки.

Затова дано си пожелаем отсега нататък политиците да не стъпват в двора на образователните заведения, не и там, където са първолаците.

Ако толкоз ги напъва да сеят мъдрости измежду възпитаници, дано се осмелят и отидат на първия образователен ден на пуберите. Някой осми, а още по-страшно – някой девети клас. Искам там да видя по какъв начин министър председателят ще ги плаши с кампазанщина. Или президентът ще им приказва повече от 30 секунди и те ще го слушат. А след това няма да се появи в ТикТок с инсталиран пълен джойнт в устата.

Изобщо, незнайно за какво, на първия образователен ден никой не се занимава с учениците в пубертета. Всъщност, преувеличих. Известно е за какво, несъмнено – още никой не е съумял да снима пубер на 15 септември, по тази причина и легендите, че те съществуват в просветителното пространство, са единствено митове. Никой не може да ги потвърди. А какво да прави политик там, откъдето фотоси няма и в никакъв случай няма да има?

Друго си е да грабнеш на разположение бръмбалачетата, до момента в който още не могат да се бранят и да си извъртиш една предзиборна акция с тях.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР