Гледах как докладът на Джепкорп“ беше подкрепен от 190 депутата,

...
Гледах как докладът на Джепкорп“ беше подкрепен от 190 депутата,
Коментари Харесай

Бойко към шефа на ДБ: Христо, стани премиер и ни покани

Гледах по какъв начин отчетът на „ Джепкорп “ беше подсилен от 190 депутата, а сътрудниците от Демократична България се въздържаха. Този отчет, Христо, няма стойност. Дали прокуратурата, дали някой от Министерство на вътрешните работи, дали от следствието, ще се занимават, те са самостоятелни. Как избраха другарската компания, закараха я в Гранитна зала и им дадоха цялата енергетика и единствено, че се срината, я избавиха да не отиде в ръцете на олигарсите.

Така водачът на Бойко Борисов се обърна към Христо Иванов на брифинг на ГЕРБ.

„ Поздравявам сътрудниците от „ Демократична България “ и Движение за права и свободи, съобщи Борисов и изброи законопроекти, подкрепени от тях и ГЕРБ.

„ Тези партии са ги разобличили и са отпочнали действителна битка с корупцията. Друг е въпросът за какво по времето на Политическа партия от Демократична България си мълчаха, до момента в който това се случва

„ Поздравявам и госпожа Нинова. Разбира се, че по този начин би трябвало да постъпите “, сподели той по отношение на декларираното желание да предложения на диалози политическите водачи.

„ Големите решения се взимат на лидерско равнище. Да, аз ще дойда и ще ви запитвам вие какво желаете – избори, държавно управление на компромиса “, сподели Борисов.

„ Христо, приветствам те добре, като вицепремиер беше добър, почтен, нямам забележки към теб и в човешки и персонален проект. Одобри кабинет с мин.-председател Христо Иванов, предложения ни и кажи при какви условия може да се случи “, прикани той съпредседателя на Демократична България.

„ Да подпишем документ, нов публичен контракт. Лидерите, нашите министри, че няма да правят каквито и да е противозаконни дейности, даже да не си помислят. Така че политическата система даже да не се занимават с това. Такава правосъдна промяна и ние желаеме “, добави Борисов.

„ С третия мандат, събери водачите, предложения госпожа Нинова, предложения Костадинов от „ Възраждане “, предложения Карадайъ, предложения Стефан Янев. Това е новият публичен контракт. И политическата класа да каже - това би трябвало да се извърши “, прикани водачът на ГЕРБ.

„ И оттова нататък се отпушва всичко останало “, разяснява той.

В края на брифинга Борисов се обърна към младежите на ГЕРБ: „ Хубав уикенд и слушайте единствено Вагнер. И сходни – Моцарт, Щраус. Не се занимавайте с чалга “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР