Гледах изследванията на Алфа Рисърч, което показва, че тези, които

...
Гледах изследванията на Алфа Рисърч, което показва, че тези, които
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имам забележки по бюджета, но няма да го критикувам сега

Гледах проучванията на " Алфа Рисърч ", което демонстрира, че тези, които приказват по този метод, на кое място са - по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в коридорите на Народното събрание, че единствено страхът от правораздаване пази обединението сега.

Борисов разяснява и желанието на Европейска комисия за Илиана Иванова за български еврокомисар:

" Позицията на ГЕРБ във връзка с присъединението на Албания и Северна Македония, Украйна, приемането на законите от Плана за възобновяване и резистентност на служебния министър Крум Зарков, се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент да отиде в Екологичен потенциал и по тази причина споделям, че не е определен. Илиана Иванова би трябвало да я поздравим за това. "

Това, че имаше и втори претендент - Даниел Лорер, демонстрира какъв брой доста капацитет има България за хора, които дават отговор на тези условия, добави той.



По отношение на бюджета дали ГЕРБ ще го поддържат, Борисов сподели, че е редно Асен Василев да пристигна и да ги запознае по някои тематики и да каже какво мисли, за какво го мисли и в случай че го вършат и поддържат, да се знае за какво го вършат.

" Надявам се и по тази причина няма да го подлагам на критика бюджета в този момент. Имам забележки по него, има браншове, които се вълнуват от този бюджет. Но съгласно мен, неналичието на съдружно съглашение, механизъм, изисква първо да беседвам с него и по-късно в случай че може да се отстранят забележките, да ги отстраним и тогава да понесем дружно отговорност по този бюджет ", разясни Бойко Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР