Главоболието е проблем, с който се сблъскват много хора. Има

...
Главоболието е проблем, с който се сблъскват много хора. Има
Коментари Харесай

Ето кои са продуктите, които да избягвате при главоболие

Главоболието е проблем, с който се сблъскват доста хора. Има разнообразни фактори, които могат да го причинят. Неврологът Александър Комаров изброи продуктите, които би трябвало да се заобикалят при главоболие.

Комаров означи, че има разнообразни типове главоболие и също така самото то може да бъде признак на други болести, като артериална хипертония или менингит.

" Ако човек има високо кръвно налягане, тогава храните с високо наличие на сол са противопоказни. Противопоказни са също кафето, мощните чайове, енергийните питиета и храните, които могат да ускорят сърдечния темп, да свият кръвоносните съдове или да натрупат течности ", изясни той.

Според шведски откриватели от университета в Малмьо болкоуспокояващите работят дейно единствено когато влязат в кръвообръщението. Хапчетата, които в този момент може да си купи човек с такива проблеми, нямат такива свойства, предаде dariknews.

Главоболието може да бъде съпроводено и от световъртеж. Терапевтът Андрей Кондрахин показва, че това може да се дължи на нарушено мозъчно кръвообращение. Това е рисково, защото усилва риска от инсулт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР