Главното, за което се говори по време на предизборната кампания,

...
Главното, за което се говори по време на предизборната кампания,
Коментари Харесай

Йотова: Партиите гледат само към първото място, но нямат идея какво да правят с него

Главното, за което се приказва по време на предизборната акция, е това, кой ще бъде първи на изборите, само че никой няма концепция какво ще се прави след тях.

Тази позиция изрази вицепрезидентът Илияна Йотова пред Българска национална телевизия.

Дано не бъде още веднъж отговорна президентската институция при положение, че не бъде формиран постоянен кабинет, надява се Йотова. В същото време тематиките, с които политиците занимават обществото, са " някакво печелене на псевдооскари ", конкуренция с разнообразни тематики за референдуми и замеряне с квалификации, посочи вицепрезидентът.

По време на акцията не се приказва по какъв начин ще наподобява идващото държавно управление и това ме кара да бъда черноглед , уточни още Йотова. Тя добави и че досега няма нито едно устойчиво предложение за това какво да създадем с цените и не се предлага решение по какъв начин да се усъвършенства стандартът на хората, по този начин, че да бъде естествен в изискванията на рецесия.

По думите й решението на 48-ото Народното събрание се извършва прецизно и рецензиите към служебния кабинет за бездейност са неоснователни. Йотова поддържа мнението на президента Румен Радев, че не можем да останем без никаква отбрана. " Вярвам повече на него, в сравнение с доморасли политици ", сподели още тя.
 Радев упрекна 48-то Народно събрание за евроинтеграцията, сложена на пауза
Радев упрекна 48-то Народно събрание за евроинтеграцията, сложена на пауза

Нападна и войнолюбците за рискови решения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР