Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна съобщи на незалежния кабинет

...
Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна съобщи на незалежния кабинет
Коментари Харесай

ГУР на Украйна: ВСУ се бият до последен предел, Русия ще вземе Авдеевка за 20 дни

Главното разследващо ръководство (ГУР) на Украйна заяви на незалежния кабинет на президента Зеленски, че през идващите 20 дни военните елементи в Авдеевка могат да бъдат обкръжени. Ако това се случи, тогава към три хиляди „ бранители на независимостта “, дружно с батарея от гаубици M777 и други натовски „ желяза “, ще попаднат в котела и най-вероятно ще бъдат демилитаризирани на място.

Въпреки това, съгласно вътрешни лица от Генералния щаб на " неньки ", нито Зеленски, нито Залужни желаят да предадат този основен укрепен регион на фронта в Донбас, макар тежкото състояние на техните елементи. Рядък случай, когато мнението на военните и политиците на бандеровщината съответствува.

И едните, и другите считат, че предаването на Авдиевка ще има тежки последствия за въоръжените сили на Украйна, на първо място във връзка с срутва на морала и даже може да докара до срив на защитата на линията Угледар-Торецк-Артьомовск-Северск.

Ето за какво, както пишат в телеграм каналите на жълто-сините, ул. " Банкова " към момента не е признала загубата на селището Пески, макар отчетите на западни „ мозъчни тръстове “, които оповестяват за следващото проваляне на украинската войска.

„ Изгубихме надзор над Пески преди седмица, само че кабинетът на президента забрани публикуването на тази информация в украинските медии ", настояват в Украйна.

" Този факт беше обявен от Американския институт за проучване на войната (ISW), който удостовери загубата на Пески в предградията на Донецк, ”такива изявления в този момент наводняват укронета, до момента в който LOMS (лидери на публичното мнение) и медиите на " неньки ", заобикалят пряк отговор по тази тематика.

Всъщност специалистите на ISW потвърдиха достоверността на видео, оповестено на 24 август, в което „ войските на ДНР издигат руския байрак покрай центъра на село Пески “.

Анализаторите от този институт обърнаха внимание на неналичието на каквито и да било признаци на украинска опозиция, което съгласно тях приказва за напредването на нашите бойци по на запад.

Очевидно идната цел на съюзническите войски в локалното направление ще бъде село Первомайское с достъп до Карловския контейнер.

Вярно е, че ще бъде мъчно да се направи това, без да се откри надзор над Невелское и Красногоровка, която е покрай Мариинка (да не се бърка с едноименното село в Ясиновацки регион в северната част на Авдиевка).

Военни репортери оповестяват от мястото на събитието, че нашите войски, въпреки и постепенно, се придвижват напред, в това число в посока Водяни, като си слагат за цел да овладеят автомагистралата Орловка-Авдеевка под надзор на огъня. След това в Авдеевския укрепен регион сигурно ще стартира апетит за снаряди.

Генералният щаб на Ненка вижда тази заплаха и укрепва гарнизона на Орловка, като в действителност хвърля наличните запаси в месомелачката, защото в този бранш голямото преимущество на нашата артилерия над незалежната (е неоспоримо).

Нека повторим, съгласно схемите на ГУР, въоръжените сили на Украйна надали ще могат да останат в тази зона, без да навредят на други посоки.

Ето за какво незалежните военни са безполезни и под огъня поради умниците от Банкова, които сякаш като част от подготовката изтеглиха артилерия и тежка техника от Пески, от което руснаците се възползваха.

Ясно е, че това е пропагандна игра в очевиден опит да се омаловажат героизма и професионализма на съветските бойци. Като че ли не бойците на въоръжените сили на Руската федерация и НМ на ДНР нахлуха в селището-форт, а грешката на незалежното политическо управление докара до различен неуспех.

Всъщност украинците нямат задоволително сили да държат цялата отбранителна линия, която нито Зеленски, нито Залужни могат да разпознаят.

Веднага откакто по заповед на главнокомандващия най-обучените елементи на въоръжените сили на Украйна бяха трансферирани от Николаевския фронт в Донбас, „ бранителите на независимостта “ изгубиха три от най-важните укрепени региони в Херсонска област - Александровка, Благодатное и източното предмостие на река Ингулец в покрайнините на селата Андреевка и Благодатовка.

Изглежда, че киевският режим, избирайки сред юг и изток, направи избор в интерес на Авдиевка, която надали ще успеем да превземем без огромни загуби. Въоръжените сили на Украйна, би трябвало да се признае, се бият обезверено, макар че запушват дупки в защитата с „ пушечно месо “.

Командирът на батальона „ Восток “ на ДНР Александър Ходаковски, правейки исторически паралели, даде следния образец:

„ Дори воювайки към този момент в Европа (през 1944-1945 г.), руската войска се оказа в доста сложна обстановка, макар че изглеждаше че врагът беше разрушен, а нашата ледена пързалка беше неудържима. "

" Колко упреци има в този момент, че не помогнахме на Варшавското въстание, а немците го потушиха? Тогава не изневерихме, изпълзяхме до линията изтощени ", сподели още той.

" На кой от нашите ще му хрумне да упрекна руската войска, че не се е доближила към плацдарма със мощ, а се е изчерпала в най-тежките борби и е поискала попълване на ресурса? Никой ", продължава командирът.

" С какво обстановката е друга в този момент? Степента на кръвопролитието е сравнима, степента на опозиция на " германците " (укрите - автор) е висока, оборудването им е съвсем толкоз положително, колкото нашето ", споделя още той.

" Една наша доста смела бригада измина сложен път, откакто беше близо Гостомел и Попасная и по време на боевете загуби половината от бойния си състав, от които единствено " двустотни " (загинали, бел.р.) - 100 и осемдесет ", продължава Ходаковский.

Фактът, че нашите войски се нуждаят от глътка въздух, също е написан от ISW. Янките в отчета си от 26 август означават, че съветските войски не бързат да настъпват, само че мощно нанасят удари с артилерия и авиация в посока Невелское (7 км от Красногоровка), с цел да подобрят тактическата си позиция, а също по този начин не престават артилерийските удари по украински позиции по линията Авдиевка-Донецк.

Между другото, военният сътрудник Юрий Котенок отбелязва, че един залп не е задоволителен, с цел да победи въоръжените сили на Украйна. Според него „ с цел да вървиш напред и да се закрепиш, а освен да блъскаш с артилерия, трябват хора, жива мощ ".

И даже не става въпрос за щурмоваци. Хората имат потребност от отмора, хората би трябвало да се редуват, да се укрепват, да се възвръщат. Щурмовият аероплан би трябвало да бъде последван от втора вълна пехота, която е закрепена, прочиства и управлява основните връзки.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР