Главният треньор на Алабама Ник Сабан разкри какво е довело

...
Главният треньор на Алабама Ник Сабан разкри какво е довело
Коментари Харесай

Ник Сабан: „Огромен проблем“ доведе до ужасяващия финален удар на Алабама в Роуз Боул

Главният треньор на Алабама Ник Сабан разкри какво е довело до несполучливия миг във финалната игра на тяхната загуба с 27-20 от Мичиган в Роуз Боул.

С един финален късмет в продълженията центърът Сет Маклафлин хвърли топката ниско, причинявайки безпорядък при четвъртия опит на Алабама за гол от 3-ярдовата линия, което докара Мичиган до елементарно прекъсване, с цел да затвори успеха на полуфинала.

Това се случи, откакто Маклафлин обърка други две фотоси през второто полувреме, проблем, който беше непрекъснат през този сезон.

„ Не беше страхотна фотография “, сподели Сабан за скъпата фотография по време на присъединяване в четвъртък в „ Шоуто на Pat McAfee “. „ Беше ниско тракване с връзка на обувки. Което в този момент нямате очи. Това прави по-трудно да се вършат такива съкращения.

Проблемът с някои от фотосите на Маклафлин се съсредоточаваше към обстоятелството, че той неправилно беше помислил, че е чул куотърбека на Алабама Джейлън Милро да пляска, с цел да щрака топката няколко пъти по време на мача, съгласно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР