Главният свидетел в разследването на пожара в търговския център в

...
Главният свидетел в разследването на пожара в търговския център в
Коментари Харесай

12-годишен нарочно предизвикал пожара в Кемерово?

Главният очевидец в следствието на пожара в комерсиалния център в Кемерово посочва подпалвача в изявление за вестник " Московский комсомолец ".

Вестникът беседва с работещия в детския център като фотограф-аниматор Евгений. Той е основен очевидец в следствието, защото е видял кой е направил подпалването, пише Dnes.bg.

Евгений споделя, че подпалвачът е 12-годишно момче, което е провокирало преднамерено пожара, като и по-рано денем то се е пробвало да възпламени атракциона.

" В този ден той се опита да подпали атракциона, само че не съумя да приключи започнатото, стопираха го. А малко по-късно той въпреки всичко докара намисленото от него до край. При това самичък едвам не се задуши в дима. Аз незабавно го забелязах, спасих го. А по-късно описах всичко на следователите ", изяснява Евгений.

Според шефа на комерсиалния център Надежда Судденок пожарът е породен от " група " деца, които са обирали посетителите и са целели суматоха.

По стичане на събитията сега на пожара Евгений и децата са играели игра, в която са се употребявали противогази.

" Когато стартира пожарът, аз си сложих противогаз и започнах да експортирам децата от горящото помещение. Някои от децата също си слагаха противогази. В последна сметка помогнах на 20 деца да излязат ", споделя мъжът.

  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР