Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров изгледа двубой от Висшата

...
Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров изгледа двубой от Висшата
Коментари Харесай

ЦСКА на лов за играчи на Острова

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров изгледа дуел от Висшата лига на Англия за запаси (до 23 г.). Той бе на стадион " Лондон " за срещата сред Уест Хям и Арсенал в петък в компанията на административния шеф на ЦСКА Милко Георгиев и сътрудника Николай Жейнов.

" Артилеристите " завоюваха с 3:1 с два гола на обещаващия нападател Едуард Нкетия и един на колегата му в офанзива Рийс Нелсън. За " чуковете " пък прецизен бе португалският халф Домингос Кина. Арсенал е водач в една от двете групи на Висшата лига до 23 години, до момента в който Уест Хям е 5-и.

Не е изключено Велизар, Милко Георгиев и Жейнов да са гледали някой от футболистите с мисъл за лятната селекция на ЦСКА, написа " Тема Спорт ".

" Червените " се готвят да се завърнат уместно в евротурнирите и вършат огромни старания, с цел да привлекат класни попълнения през лятото.

Велизар Димитров към този момент бе на задача в Бразилия, където следи срещи от щатските шампионати. Другите двама скаути - Христо Янев и Владимир Манчев, пък на няколко пъти посетиха Централна и Западна Европа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР