Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров изгледа двубой от Висшата

...
Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров изгледа двубой от Висшата
Коментари Харесай

Скаут на ЦСКА отново в Лондон

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров изгледа дуел от Висшата лига на Англия за запаси (до 23 г.). Той бе на стадион “Лондон” за срещата сред Уест Хем и Арсенал в петък в компанията на административния шеф на ЦСКА Милко Георгиев и сътрудника Николай Жейнов.

Артилеристите завоюваха с 3:1 с два гола на обещаващия нападател Едуард Нкетия и един на колегата му в офанзива Райе Нелсън. За чуковете пък прецизен бе португалският халф Домингос Кина. Арсенал е водач в една от двете групи на Висшата лига до 23 години, до момента в който Уест Хем е 5-и.

Не е изключено Велизар, Милко Георгиев и Жейнов да са гледали някой от футболистите с мисъл за лятната селекция на ЦСКА.
Червените се готвят да се завърнат уместно в евротурнирите и вършат огромни старания, с цел да привлекат класни попълнения през лятото. Велизар Димитров към този момент бе на задача в Бразилия, където следи срещи от щатските шампионати. Другите двама скаути – Христо Янев и Владимир Манчев, пък на няколко пъти посетиха Централна и Западна Европа.

Велизар, Георгиев и Жейнов ще изкарат още няколко дни 6 Англия, като през днешния ден още веднъж ще посетят мач на Острова.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР