Главният секретар на МВР Петър Тодоров не работи въобще с

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров не работи въобще с
Коментари Харесай

Махат главсека на МВР, Денков отрече връзка с Алексей Петров

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров не работи изобщо с министъра Калин Стоянов и ще бъде заменен.

Това разгласи министър председателят Николай Денков след среща с вицепремиера Мария Габриел, вътрешния министър и шефовете на служби поради убийството на Алексей Петров.

Още в сряда ще бъде импортиран отчет в Министерския съвет за промяната на Тодоров и решението ще бъде пратено на президента Румен Радев за автограф. Тодоров е креатура на президентския секретар Пламен Узунов, прочут като адресат на подаръчни комплекти в заведения за хранене.

Има образци за неприятната работа на Тодоров и те ще бъдат включени в отчета за промяната му, обясниха Денков и Стоянов.

Не е обсъждана промяна на шефовете на специфични служби, това е тематика на други институции, съобщи още Николай Денков.

Алексей Петров няма нищо общо със съставянето на държавното управление и името му даже не е било споменавано в диалозите с ГЕРБ, зарече се още Денков. Премиерът бе безапелационен, че в никакъв случай не е виждал Петров отвън общи срещи, на които той е взел участие като представител на ССИ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР