Главният секретар на МВР не смята, че е нужно включването

...
Главният секретар на МВР не смята, че е нужно включването
Коментари Харесай

Иска ли МВР да се включи и армията в извънредното положение?

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи не счита, че е нужно включването на армията в изключителното състояние, наложено поради разпространяването на ковид у нас. Това стана ясно от присъединяване на ком. Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември в предаването „ Плюс-минус “ по Нова Тв.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2046
Той подсети, че основно армията е употребена по защита на границата, където с Министерство на вътрешните работи си взаимодейства добре.

„ Какво чакат като се включи армията? Никой не приказва тук армията да се включи с оръжия, да стреля. Надявам се в никакъв случай да не се наложи да се включи армията. Това ще значи, че рецесията е овладяна “, разяснява главсекът.

Според него не е належащо към този миг да се постановат наказания за несъблюдение на възбраните по образеца на Гърция.

„ За наша наслада времето ни оказва помощ “, уточни той.

И подсети, че Министерство на вътрешните работи работи съгласно заръките на Националния щаб за битка с ковид, който насочва оферти за стягане на рестриктивните ограничения при нужда към Министерския съвет. Според Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември Министерство на вътрешните работи си прави чудесно работата. Главсекът похвали своите хора.

„ Ние сме хората, които управляват тези ограничения. Достатъчно готови сме, само че въпреки всичко има нещо друго – те също са хора. Ние вършим всичко допустимо да изпълняваме служебните си отговорности. Смятам, че се оправят чудесно. Докога ще издържим – докогата е необходмимо Искам да благодаря на всички “, съобщи Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември.

Конкретно той сподели, че в София през уикенда в действителност Министерство на вътрешните работи се е пробвало да разпръсне хората, които са били из пътеките на Витоша.

„ Специално в София ежеминутно получавам фотоси на такива паркове и градинки, които бяха празни. От 20 година съм служители на реда в София, в никакъв случай не съм я виждал по този начин празна “, разяснява той.

Прокуратурата: Граждани всеобщо нарушават наложената им наложителна карантина

Що се отнася до сформирането на КПП-та на вход-изход на регионалните градове, Иванов отговори:

„ Хаос е обикновено да има, такова нещо не е правено до момента у нас. Мисля, че всички реагираха доста съответно и доста бързо. В момента, в който разбрахме, че се основава нервност за заявления за адрес, създадохме опция да се изтегли документът от Министерство на вътрешните работи “, изясни основният комисар.

23 КПП-та има в София, като са обхванати всички точки на столицата. Иванов разяснява, че селата към столицата също са били включени.

Относно спазването на карантината измежду ромите той разяснява, че са помогнали рестриктивните дейности, както и и полицейското наличие. В тези махали има и посредници, които спомагат за възстановяване на организацията. Главният секретар акцентира, че Министерство на вътрешните работи не дели кварталите на ромски или не, а на всички места има задоволително дейности.

Извън тематиката за ковид, Иванов разяснява и побоя над журналиста

Слави Ангелов. Отказа да разкрие имали обвинени.

„ Искам да уверя, че екипът работи непрекъснато. Много съществено подхождаме. Когато сме подготвени, резултатите ще ги видите “, съобщи ком. Иванов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2046  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР