Главният секретар на МВР Младен Маринов разкри ексклузивни подробности в

...
Главният секретар на МВР Младен Маринов разкри ексклузивни подробности в
Коментари Харесай

Главсекът на МВР с подробности за случая с отвлечения Адриан Златков. За момента няма поискан откуп

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разкри извънредни детайлности в утринния блок на Нова телевизия към случая с 25-годишният Адриан Златков.

„ Надяваме се, че е жив “, съобщи Маринов.

„ Автомобилът е открит не добре паркиран точно от бащата на момчето и всичко показваше, че нещата са се развили срещу желанието на Златков “, заяви Маринов.

„ Цяла нощ сътрудниците работиха, в това число и тези от Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи. Не можем да приказваме доста, тъй като може умерено да кажем, че има човек, чиито живот може да се каже, че е в наши ръце. В момента родителите са шокирани. Към момента нямаме данни да е изработен контакт с близки, с другари на момчето “, сподели още главсекът.
Последно Адриан е разговарял с татко си, създали са си картина на работния ден и всеки е тръгнал към работното място, изясни още Младен Маринов.
7

Бащата на момчето в действителност има много сложен бизнес, сподели Маринов. Той е дал всички документи с длъжници и сумите, които би трябвало да си вземе. Главсекът призна, че те са много огромни.

Относно фотосите на охолния живот, който е водил Адриан Златков, основният секретар съобщи, че е редно всеки да си прави сметката за себе си самичък.

На въпрос дали се връщат мутренските времена в България, Младен Маринов съобщи, че спрямо другите страни в Европа, страната ни е спокойна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР