Главният секретар на МВР Живко Коцев е уличен в престъпна

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев е уличен в престъпна
Коментари Харесай

Живко Коцев с подарък часовник за 50 000 лв. от контрабандист, закован е със СРС. Сам поискал да дава обяснения, за да стане защитен свидетел

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е махленски в незаконна активност по следствието за контрабанда, което тече сега. Според източници на " Гласове ", Коцев е получил като подарък първокласен часовник " Hublot " на стойност 50 000 лв. от Стефан Димитров, един от задържаните за контрабанда при акцията на службите през вчерашния ден. Това е потвърдено със фотоси, а активността на Коцев е документирана и с други СРС-та. Според нашите източници той самичък е изискал да даде на няколко пъти пояснения и непринудено си е предал телефона на следствените органи, с цел да избегне арест и да получи статут на предпазен очевидец.

Според сайта  " Афера ", който първи писа за случая през вчерашния ден, при обиска в дома на Коцев са открити огромни суми с пари и фотоси от почивки с хора на известния контрабандист Николай Николов-Паскал. Нашите източници потвърдиха тази информация. " Над Коцев не е оказван никакъв напън, той самичък пожела да даде цялостни показания, които го изобличават в съучастничество в незаконна скица ", обявиха за " Гласове " от проверяващия екип. 

Днес министър председателят в оставка Николай Денков застана твърдо зад основния секретар Живко Коцев, който отдръпна оставката си, която подаде през вчерашния ден,. По-късно твърда поддръжка за него съобщи и Кирил Петков по бТВ. 

Живко Коцев през днешния ден се самоосвети като разследван, тъй като призна, че против него се водят процесуално-следствени дейности, а Денков го доосвети като сподели, че заради тази причина не може да се даде повече информация всъщност. Това значи, че Коцев е обект на следствие, тъй като процесуално-следствените дейности се водят единствено против обвинени в незаконна активност. 

Комичен подробност се обясни около внезапното изгубване на Коцев във вчерашния ден, когато водачите на " Промяната " и публицистите в Народното събрание се питаха къде е той. Оказа се, че Коцев през целия ден е бил на разпит, а Денков написал писмо на ДАНС, с цел да го търсят. 

Ето какво сподели самият министър председател в оставка Николай Денков на конференцията през днешния ден:

" Вчера и аз не знаех къде е господин Коцев. Нямаше връзка с него, бяха взели телефона му. Имаше интервал, в който никой нямаше връзка с него. Затова аз изпратих писмо до ръководителя на ДАНС с искане да намери господин Коцев ".

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР