Главният секретар на МВР Живко Коцев е излязъл в болничен

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев е излязъл в болничен
Коментари Харесай

Живко Коцев излезе в болничен след скандала

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е излязъл в болничен след абсурда към неговото име -  той се е познавал с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови - близки до контрабандиста Никола Николов-Паскал. В медийното пространство се появиха и фотоси на тримата, а на една от тях Коцев театралничи с часовник за 50 хиляди лв., за който се счита, че му е подарен от Стефан Димитров.

Според близки до следствието е допустимо Коцев да бъде упрекнат по делото против проведената незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. По това обвиняване в ареста са шефката на митниците Петя Банкова, предприемачът Стефан Димитров, а татко му Марин Димитров, който също е обвинен, е в " Пирогов ", тъй като в събота преди мярката за неотклонение, се почувства доста зле и по неотложност беше извикан екип на " Бърза помощ " в Съдебната палата.

Главният секретар също не се чувствал добре и по тази причина е в болничен, оповестява 24 часа. Затова можел и да изиска да се отсрочи повдигането на обвиняването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР