Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, познат на

...
Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, познат на
Коментари Харесай

Лош късмет! Катастрофира главният редактор на „Конкурент“ Гошо Синдика /снимки/

Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, прочут на обществеността в града като Гошо Синдика, катастрофира преди минути, видя екип на BulNews.bg.
Инцидентът стана на улица „ Иванка Ботева “. Александров карал лекия си автомобил „ Опел Мерива “. От едно от паркоместата вдясно тръгвала да изкарва обратно жена с „ Фолксваген Голф “. Когато колата се подала на шосето, Синдика я блъснал.
След ПТП-то Александров изискал по-скоро да замете случката, преди някой от екипа на организация BulNews да се отзове както нормално на мястото на събитието. Той предложил на дамата да сформират двустранен протокол за пред застрахователите и да не се вика полиция, с цел да може да офейка колкото може по-бързо. Шофьорката обаче била безапелационна, че не носи виновност за случая, защото по думите й „ Опел “-ът се движел прекомерно бързо.
Така за неприятен шанс на Жоро Александров, наш екип след минути към този момент беше на местопроизшествието и документира случката.
За редактора на замиращото издание остава утехата, че за сефте в действителност може да се похвали, че е бил на мястото на събитието преди BulNews. Нещо обаче ни подсказва, че ПТП-то няма да откри място на страниците на вестника, нито на уеб страницата му, защото това ясно ще покаже, че уменията на редактора да ръководи кола са същите като тези да ръководи медията – нулеви…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР