Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен в

...
Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен в
Коментари Харесай

Клозетна журналистика! Гошо Синдика пусна в „Конкурент“ фалшива новина за „Ботев“/Враца/ и Сашо Ангелов /доказателства/

Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, прочут в гилдията и като Гошо Синдика, през вчерашния ден разгласява подправена вест за старши-треньора на футболния „ Ботев “ Сашо Ангелов. Скандалният публицист без капка срам посегна на новите герои, които след 5 години съумяха още веднъж да се класират за Първа лига и по този начин да осъществен фантазиите на хилядите си последователи да гледат първокласен футбол.
Това обаче не се оказа спънка през вчерашния ден Гошо Синдика да пусне подправената вест, че Сашо Ангелов напуща тима си, с цел да вкара следващата година и „ Локомотив “ /Горна Оряховица/ в елитния професионален футбол. Същия ден в националните медии гръмна куриозната вест, че към този миг „ Локо “ има контракт единствено с един футболист, което надали е знак за съществени упоритости за самото битие на клуба. Това не попречи на Гошо Синдика да изпрати потвърдилия се за повторно с „ Ботев “ Сашо Ангелов, който от горната страна на всичко има и настоящ контракт с врачани, в разпадащия се тим.
По традиция Гошо Синдика бе осрал целия фейсбук с подправената вест, с цел да натрупа трафик към задъхващия се уебсайт на умиращото издание. За задачата отдавна той употребява тролския профил „ Наташа Кирилова “, посредством който споделя вести в обществената мрежа. Веднага неговата обява събра десетки негативни мнения от почитатели, като безусловно всички го подлагаха на критика за оповестената неистина. В опит да се оправдае обаче, Гошо Синдика написа нещо, което изяснява повода за тиражираната подправена вест. В поста си той непосредствено написа, че Сашо Ангелов изнудва управлението на тима с искане за двойна заплата и че зад тила на шефовете си е преговарял с „ Локомотив “ /Горна Оряховица/. Тези обвинявания в материала в електронното издание обаче липсват, което е сигурен знак за нещо подмолно.
Публична загадка е, че „ Конкурент “ продължава да съществува с помощта на постоянните финансови инжекции /явни и тайни/, от кмета на града Калин Каменов. По тази причина никой не има вяра, че Гошо Синдика има толкоз геройство и професионален хъс, та да пусне памфлет за общинския футболен клуб. Това обаче провокира няколко въпроса: Откъде той знае, че Сашо Ангелов изнудва управлението за двойна заплата? Откъде той знае, че Сашо Ангелов скрито договаря с разпадащия се „ Локомотив “? Откъде знае в задатък, че треньорът ще бъде освободен до петък?
Дори и приблизително интелигентният четец се досеща, че Гошо Синдика не е участвал на събитията, за които твърди, че са се случили и е напълно разумно да получи тази информация от една от двете страни. Вчера Сашо Ангелов стремително опроверга посредством всички спортни национални медии подправената вест на „ Конкурент “, че ще напуща „ Ботев “. Тогава?
Повече от налага се през днешния ден кметът на Враца Калин Каменов да излезе с ясна позиция дали написаното от ведомственото му издание е правилно или е конспирация. В противоположен случай почитателите ще останат с усещане, че Гошо Синдика е получил мръсната поръчка да приготви почвата за изгонването на основният „ провинен “ врачанският „ Ботев “ да играе в Първа лига.
Ако оповестеното е неистина, повече от налага се основният редактор Гошо Синдика да подаде оставка или Делян Пеевски най-сетне да го изгони …
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР