Главният редактор на Дневник Велислава Попова сподели своето мнение след

...
Главният редактор на Дневник Велислава Попова сподели своето мнение след
Коментари Харесай

Велислава Попова: ГЕРБ иска да се оттласне от комбинацията с ДПС и да се премести към ДБ и ПП 

Главният редактор на " Дневник " Велислава Попова показа своето мнение след връщането на втория мандат от претендента за министър председател на " Продължаваме промяната " проф. Николай Денков.

" Президентът даде знак, че желае да чуе. Че мисли на кого да даде третия мандат. Той може да е взел решението, само че сподели, че мисли на кого да го даде.

Тук всеки ход е кой по какъв начин ще се оправи с тази обстановка, тъй като хората към този момент чакат държавно управление, въпреки и без доста разсъждения до какво може да докара един кабинет. ГЕРБ желаят доста мощно да се оттласнат от комбинацията с Движение за права и свободи и нещата, които под една или друга форма са правили или наподобява, че са правили дружно или е ставало с безмълвното им единодушие. Те по този начин или другояче желаят да се реалокират към " Демократична България " и " Продължаваме промяната ", сподели тя пред БТВ.

" Сега чакаме и Национална движение „Симеон Втори" да се появи още веднъж на терена. Местните избори в действителност са доста забавен терен, за който част от партиите се готвят. Разбиването на модели по места могат да оказват помощ доста за разбиването на корупционни модели. От това ново усилване на нападки и цялото фокусиране на удари един против различен, хората се уморяват. Нямаме положително говорене и предоставяне на вероятност ", счита тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР