Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че отиващият си Висш съдебен

...
Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че отиващият си Висш съдебен
Коментари Харесай

Отиващият си ВСС сам генерирал част от скандалите, смята Цацаров

Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че отиващият си Висш правосъден съвет (ВСС) самичък генерирал част от свадите , а други били инспирирани от извънпарламентарни сили. " С повече мислене и работа, първата група, можеха да бъдат избегнати. И нито сътрудниците, нито обществото ги заслужаваше ", заключи Цацаров.
 

Той напомни визията си, че в Съвета имало група, която се стремяла на всяко съвещание да инспирира скандал, за да се подухва мисълта, че Висш съдебен съвет не работи . " Не дребна част от тези кавги бяха инспирирани от непарламентарни сили ", сподели Цацаров, само че отхвърли да уточни съответни имена.
 

" Това, което мислеха и възнамеряваха не се сбъдна, само че те ще останат в тези позиции, на които са и в този момент ", разяснява основният прокурор и съобщи, че е значимо да се преодолеят персонални несъгласия . " А и да не се повтарят неточности, тъй като другояче значи, че не сме научили нищо ", добави той.
 
 БГНЕС, списък

Цацаров призна, че няма решение на Съвета, което е дал своя вот и за което да съжалява . Но позволи, че на моменти може да се е подвел от единици хора в духа на опълчване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР