Главният прокурор Сотир Цацаров сезира повторно Народното събрание с искане

...
Главният прокурор Сотир Цацаров сезира повторно Народното събрание с искане
Коментари Харесай

Цацаров поиска имунитета на депутата Георги Михайлов

Главният прокурор Сотир Цацаров сезира наново Народното събрание с искане за предоставяне на позволение за започване на следствие против народния представител Георги Михайлов за осъществено от него данъчно закононарушение, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
В края на предходната година основният прокурор внесе искане за снемане на имунитета на Михалов за занемареност и подписване на неизгодни покупко-продажби в качеството му на изпълнителен шеф на " СБАЛХ " ЕАД. От това били нанесени вреди на предприятието за 164 106 лева Михайлов самичък е дал единодушие да бъде разследван и на 26 юни беше упрекнат в занемареност и му бе наложена парична гаранция в размер на 15 000 лева
В хода на следствието, предоставено на Национална следствена служба, са били събрани обаче и доказателства за осъществено от Михайлов данъчно закононарушение, задоволителни за второ обвиняване. Поради тази причина основният прокурор сезира наново Народно събрание с искане за снемане имунитета на народния представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР