Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че се работи по всички

...
Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че се работи по всички
Коментари Харесай

Няма възраждане на "Наглите", случаят с отвличането да не се използва политически, призова Цацаров

Главният прокурор Сотир Цацаров разгласи, че се работи по всички версии при следствието на изгубването на сина на притежателя на автокъща, за който през вчерашния ден стана известно, че евентуално е бил похитен. Главният прокурор, който приказва пред публицисти след срещата с Българска социалистическа партия по отношение на антикорупционния план и съобщи, че следствието не разрешава да бъде показана, каквато и да е друга информация.

" До този миг всичко, което ви кажа, може да заплаши ползите на потърпевшите. Нека се ограничим. В момента, вкойто може да се даде информация, която може да бъде изнесена обществено, ще ви бъде предоставена ", съобщи още основният прокурор.

Той посочи, че са взети ограничения, информацията по това следствие да бъде лимитирана до работещите в образуваният екип, който работел " безусловно непрекъснато ".

" Няма възобновление на " Наглите " (бел. ред. - група за отвличания). Това е тежко престъпно закононарушение. Няма общество, което да е застраховано срешщу такива закононарушения ", съобщи Цацаров и изиска казусът да не се употребява за политически систематизирания, или не дай боже спекулативни изказвания.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР