Главният прокурор ще бъде придружаван от Борислав Сарафов и Сийка

...
Главният прокурор ще бъде придружаван от Борислав Сарафов и Сийка
Коментари Харесай

Иван Гешев е на официално посещение в Азербайджан

Главният прокурор ще бъде придружаван от Борислав Сарафов и Сийка Милева

Главният прокурор Иван Гешев е на публично посещаване в Азербайджан по покана на сътрудника си Камран Алиев. В българската делегация са заместникът на Гешев и шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов и представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

В програмата на визитата е планувана среща на Иван Гешев с Камран Алиев. Двамата ще подпишат Меморандум за съдействие сред институциите. В документа е записано, че двете страни ускоряват съдействието сред прокурорските институции за попречване на проведената престъпност с трансграничен темперамент, за продан на информация във връзка с правната рамка, правосъдната процедура и провеждането на проучвателен действия в областта на наказателноправната материя.

Целта на двустранния документ е да надгради способите на магистратите от двете страни за ефикасна взаимна работа и реализиране на положителни резултати в провежданите сред тях следствия.

Предвижда се Иван Гешев и водената от него делегация да се срещнат с работата на Главната прокуратура и активността на държавното обвиняване на Азербайджан като цяло. В рамките на визитата българската делегация ще има срещи и в Главна дирекция " Антикорупция " при основния прокурор на Азербайджан.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР