Главният прокурор събрал няколко папки с достатъчно доказателства за задържането

...
Главният прокурор събрал няколко папки с достатъчно доказателства за задържането
Коментари Харесай

Братоубийствена война започва с арест на Пеевски. После Борисов и др. Първоаприлска?

Главният прокурор събрал няколко папки с задоволително доказателства за задържането на олигарха още преди три седмици, което било знак от Движение за права и свободи да извадят турболентния от листите с кандидат-депутати и да пуснат в оборот смешката, че Пеевски самичък поискал да не е народен представител – от невзискателност.

Арест за милионера, който банкрутира КТБ и след това заграби най-апетитните активи на банката е вид №1 за Гешев, Бойко Борисов и неколцина от близкия му кръг, да покажат увереност в битката с корупцията. Дори Сотир Цацаров, шефът на КПКОНПИ бил подготвен с иск да бъдат запорирани парцелите, компаниите и сметките на Пеевски. Така върхушката считала посредством Пеевски да избави себе си, демонстрирайки изрично разграничаване от него.

Съществува олаче и вид №2. Според него прокуратурата с изключение на Пеевски, прави арести още на настоящия министър председател Бойко Борисов и някои от най-приближените му някогашни министри и приятели в подмолния бизнес.

Дали написаното не е първоаприлска смешка? Може. Но може да се окаже истина. Кой знае. Самите забъркани са мощно разтревожени, че от Вашингтон депешите са в тази посока. Също и знаците от Брюксел. За Москва да не приказваме: те работят по безподобен метод, което не значи „ прелестен “…

Първи април… Помислете.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР