Главният прокурор поднесе огромен букет на новата правосъдна министъркаПечеливш от

...
Главният прокурор поднесе огромен букет на новата правосъдна министъркаПечеливш от
Коментари Харесай

Иван Гешев след заседание на ВСС: Само за глобалното затопляне не ми искат оставката

Главният прокурор сервира голям букет на новата правосъдна министърка
Печеливш от войната е престъпността

“Видях, че има вицепремиер по климатичните промени. Очаквам да ми изискат оставката и за световното затопляне”. Така шеговито основният прокурор Иван Гешев отговори след съвещание на Висшия правосъден съвет за желаната му оставка.

Преди началото на съвещанието на пленума обвинител №1 изненада с голям букет цветя новата правосъдна министърка Надежда Йорданова. Двамата организираха и къс разговор, в който Йорданова не пропусна да каже, че ще упорства за оставката на Гешев.

“Г-жо Йорданова, цветущ мандат! Пожелавам ви здраве, триумф и взаимна работа със правосъдната власт в името на българските граждани”, обърна се Гешев към министърката. Тя пък му отговори: “Аз ви поисквам да си носите отговорността постоянно, когато би трябвало и, дай Боже, да можем да обсъдим изискванията за вашата оставка.” “Не се тормозете, ще обсъдим всички въпроси, които са в полза на българските жители. Тези се колебая, че са интересни”, отвърна основният прокурор. “Хората са на назад становище”, сподели Йорданова. “Навярно това са олигарсите, само че ви поисквам успех”, отговори Гешев.

“В интерес на българските жители е правосъдната и изпълнителната власт да си взаимодействат.

Единственият печеливш от войната сред институциите е престъпността”, сподели още Гешев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР