Главният прокурор на Израел може да предяви обвинения за корупция

...
Главният прокурор на Израел може да предяви обвинения за корупция
Коментари Харесай

Нетаняху пред обвинения в корупция преди изборите в Израел

Главният прокурор на Израел може да предяви обвинявания за корупция против премиера Бенямин Нетаняху.

Израелският министър-председател е обвинен за вземането на подкупи в огромни размери, само че безапелационни доказателства няма.

Обвиненията против Нетаняху са по три проблема за лобизъм и търговия с въздействие.
Сара Нетаняху седна зад кормилото на лимузината на Живков Съпругата на израелския министър председател се впечатли и от козметиката от времето на социализма
Първият е за поддържане на регулаторни промени, които може да са донесли стотици милиони долари на израелската телекомуникационна компания Безек (Bezeq), в подмяна на удобно отразяване от осведомителния уебсайт Walla, който е нейна благосъстоятелност.

Нетаняху е упрекван за машинация и корист с доверие по още два случая. Единият е за приемане на дарове от негови другари милиардери. При другия става въпрос за оферти за регулационни промени, облагодетелстващи огромен вестник, в подмяна на удобно отразяване.

Главният прокурор съобщи, че ще реши дали да повдигне публични обвинявания откакто приключат чуванията в съда.
Социлозите в Израел: Нетаняху ще завоюва с лекост предварителните избори На второ място се подрежда още хипотетичната партия отпред с някогашния боен началник Бени Ганц
Израелският министър председател отхвърля да е направил нещо неправилно. На 9 април в Израел предстоят предварителни парламентарни избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР