Главният прокурор Иван Гешев ще разпредели за проверка подадените от

...
Главният прокурор Иван Гешев ще разпредели за проверка подадените от
Коментари Харесай

Главният прокурор ще разпредели за проверка документите на Божков

Главният прокурор Иван Гешев ще разпредели за инспекция подадените от „ Антикорупционния фонд “ сигнали за публикуваните от Васил Божков есемеси и документи.
Гешев: Васил Божков е добре пристигнал, в случай че има да каже нещо Бизнесменът се пробва да дестабилизира страната, с цел да стане политическа настройка, която да му свърши работа, съобщи основният прокурор Снимка: btvnovinite.bg
Според фонда, те съдържат данни за корупционни закононарушения на високо равнище. Сезирането на държавното обвиняване е единственият метод да се потвърдят или отрекат данните, които Васил Божков е обявил. Това сподели за bTV някогашният заместник-министър на правораздаването в предходния кабинет на Борисов - Андрей Янкулов.

Според него, в тази ситуация е належащо да се потвърди имало ли е въздействие върху държавната комисия по хазарта, която е самостоятелен държавен орган
Снимка: btvnovinite.bg
„ Имаме едно осветляване на друга част от процеси, които хората са подозирали, че евентуално се развиват по този метод. Сега по някакъв метод се осветляват. Аз отново споделям: Ние не можем да знаем дали това, което се изнася е истина. Но няма кой различен, с изключение на прокуратурата, да ревизира тези неща, да изследва всичките взаимовръзки сред обособените участници в тези диалози “, съобщи Янкулов, който сега е старши специалист в „ Антикорупционен фонд ".
Снимка: btvnovinite.bg
Според Иван Гешев, държавното обвиняване ще се заеме с подадените сигнали. Обвинител №1 съпостави случая на Божков с този на Цветан Василев.
Снимка: bTV
„ Това, което се случва, е това, което направи господин Цветан Василев, подсъдимият към този момент Цветан Василев - да се опита да се дестабилизира страната, с цел да стане някаква политическа настройка, комфортна за него. Ако господин Цветан Василев, о оправдавам се, греша ги, Васил Божков има какво да каже – той е добре пристигнал. Ние сме част от Европейски Съюз, стандартите за правата на индивида са най-високи в Европейски Съюз “, съобщи Гешев.
Божков ще направи предложение за бъдещето на акциите на " Левски " За задачата той ще употребява своята страница във "Фейсбук "
Междувременно Васил Божков анонсира, че тази сряда сутринта ще направи предложение към всички, които се вълнуват от акциите на „ Левски “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР