Главният прокурор Иван Гешев се срещна с членове на ръководствата

...
Главният прокурор Иван Гешев се срещна с членове на ръководствата
Коментари Харесай

Иван Гешев се срещна с представители на американските еврейски организации във Вашингтон

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с членове на управленията на четири от водещите организации на евреите в Съединени американски щати.

В извършената във Вашингтон среща участваха равин Андрю Бейкър, шеф по интернационалните въпроси в Американския еврейски комитет, Марк Леви, заместник-председател и основен изпълнителен шеф на Националната коалиция в поддръжка на евразийското еврейство, Лесли Вайс, заместник-директор на организацията, равин Ерик Фъсфийлд, шеф по юридическите въпроси в „ B`nai B`rith International “ – най-старата еврейска социална организация, и Жаклин Субар, шеф по стратегическите партньорства в Лигата срещу поругаването.

Иван Гешев срещна представителите на еврейската общественост с уговорката на българската прокуратура за ограничение и недопускане на антидемократични и антисемитски прояви у нас.

" Националният интерес на моята страна, която е избавила българските евреи през Втората международна война, е да не се позволяват прояви като " Луковмарш ", акцентира Гешев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР