Главният прокурор Иван Гешев съобщи във Фейсбук, че срещу него

...
Главният прокурор Иван Гешев съобщи във Фейсбук, че срещу него
Коментари Харесай

Гешев: Отправена е заплаха срещу прокурор и срещу мене

Главният прокурор Иван Гешев заяви във Facebook, че против него и против различен прокурор е отправена опасност.

" Потвърждавам, че е отправена опасност против прокурор и против мен. Понеже съм в отпуск по персонални аргументи, бях известен по открития ред. Не съм осведомен с детайлности. Сигурен съм, че правоохранителните органи ще си свършат работата ", написа Гешев в обществената мрежа.

Гешев не дава детайлности за характера, аргументите и източника на опасността.

Той заявява, че не го е боязън и остава на поста си.

" След всичко, през което минах след опита за ликвидиране против мен, по какъв начин си мислят, че ще ме уплашат? Заплахи против публицисти, закани против магистрати, гърмежи, убийства. Както е споделил още в деня на атентата един експерт по тероризъм: Ако страната не вземе ограничения, това ще е единствено началото. Аз отново ще повторя, че не ме е боязън и не тичам, а се удрям. Докрай! ", написа Гешев.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР