Главният прокурор Иван Гешев разкри последни подробности около ареста на

...
Главният прокурор Иван Гешев разкри последни подробности около ареста на
Коментари Харесай

Иван Гешев с последни разкрития за арестувания Васил Божков

Главният прокурор Иван Гешев разкри последни детайлности към ареста на Васил Божков и други лица, свързани с следствието за проведена незаконна група.

" В момента, в който получим публично удостоверение, ще ви уведомим кои лица са арестувани. Не знам съответни обвинявания, тъй като съм основен прокурор и не мога да проследявам в действително време всички дейности на сътрудниците. Затова има наблюдаващи прокуророи и те могат да дават информация. Знам, че Александър Георгиев е арестуван и изцяло е съдействал на проверяващите, направил е цялостни признания, което прокуратурата ще вземе поради. За лице, задържаново в Австрия, ми е известно, не знам по какъв начин се споделя, само че е от проведена незаконна група, за която е упрекнат Васил Божков. Задържан е на летище в Австрия и има повдигнато задочно обвиняване ", разгласи той пред медиите.

" Всеки, който е нарушил закона, е наша работа да бъде изправен пред българския съд. Независимо дали става въпрос за обществено слаби или такива, които имат милиарди. Прокуратурата и страната го дължат на българските жители. Тези налози са техните пари и ги ощетяват под форма на пенсии, това са парите на жителите, откраднати от тях ", сподели още обвинител номер едно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР