Главният прокурор Иван Гешев не е съобщавал, че при обиск

...
Главният прокурор Иван Гешев не е съобщавал, че при обиск
Коментари Харесай

Прокуратурата: Гешев не е казвал, че има открити документи за вноса на боклук в дома на Димов

Главният прокурор Иван Гешев не е съобщавал, че при обиск на дома на арестувания министър в оставка на околната среда и водите Нено Димов са били открити документи, свързани с вноса на отпадък от Италия. Това разгласи в свое публично известие държавното обвиняване.
Прокуратурата прави уточнението поради " изявления в голям брой медии ". Става въпрос за изявление на Гешев от през вчерашния ден, 13 юни, когато във Враца разяснява тематиката. Главният прокурор беше там поради убийството в Галиче.

Уточнението се появява и в светлината на следващото политическо изявление по тематиката. Лидерът на " Атака " Волен Сидеров изиска мораториум върху вноса, съхранението, обработката и изгарянето у нас на отпадък от непознати страни. Той сподели, че предлагането ще бъде импортирано в Народното събрание още на следващия ден (15 януари) и го стимулира със следното изказване - подозрение в достоверността на издадените от Министерство на околната среда и водите разрешителни за импорт и обработка на боклуци след акцията на службите в екоминистерството и привличането като обвинен на отрасловия министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР