Главният прокурор Иван Гешев каза, че ще поиска отвод на

...
Главният прокурор Иван Гешев каза, че ще поиска отвод на
Коментари Харесай

Гешев ще поиска отвод на членове на ВСС

Главният прокурор Иван Гешев сподели, че ще изиска отказ на членове на Висш съдебен съвет. Той приказва пред медиите, откакто по-рано денем даде пояснения по инспекция на Софийската градска прокуратура.

Ще желая отказ на част от тези членове на Висш съдебен съвет, които може би вземат участие в това нападение против правосъдната власт. И по тази причина ще желая част от съвещанието да бъде закрито – в полза на престижа на правосъдната власт. А тези, които направиха всичко това, са може би тези, които българските жители назовават „ олигархия “ и „ мафия “. И че българската правосъдна власт е единствената постоянна власт сега. Българската прокуратура си прави работата единствено и само в полза на българските жители.

Днес това е началото на края на това, което българските жители и медиите назовават „ превзета страна “, а други - „ олигархично политическа мафия “ и края на тези, които българите назовават „ политически отпадък “, мафия и нарушители. Правя това за бъдещето на България и бъдещето на нашите деца, сподели още по време на конференцията Гешев.

Трябва да е ясно за всички български политици, въпреки и да не са адвокати, че част от този скрит план, така наречен Закон " Зарков " е противоконституционен, сподели още Иван Гешев. Този закон ще бъде тестван от Конституционния съд, той се вписва в този скрит план, безапелационен е основният прокурор.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР