Главният прокурор Иван Гешев е връчил днес отличия Служебна благодарност

...
Главният прокурор Иван Гешев е връчил днес отличия Служебна благодарност
Коментари Харесай

В кабинета на Иван Гешев грейна украса с мартеници /снимки/

Главният прокурор Иван Гешев е връчил през днешния ден оценки „ Служебна признателност и грамота “ на 9 прокурори, един следовател и 5 магистрати от Софийска градска прокуратура и Военно-апелативна прокуратура, оповестяват от държавното обвиняване. По традиция информацията е илюстрирана с протоколни общи фотоси от събитието, на които този пъти вършат усещане увесените на витрината зад гърбовете на наградените мартеници.
Да, несъмнено са мартеници, а не подранила коледна декорация или за Хелуин.

.
Снимка: Прокуратура на Република България

С оценки „ Служебна признателност и грамота “ и плакет са отличени заместник-главен прокурор Десислава Пиронева, административните ръководители на Върховна административна прокуратура, на Софийска градска прокуратура, на Софийска районна прокуратура и на Военно-апелативна прокуратура.

„ Отличията бяха дадени за образцово осъществяване на служебните отговорности и отдаденост на работата. Иван Гешев е благодарил професионализъм и постигнатите високи резултати при осъществяване на служебните отговорности на отличените. “, се споделя още в формалната.

Припомняме, че през днешния ден е 2 октомври, а не 1 март. Възможно е в държавното обвиняване да царува пролетно въодушевление, макар че ръководещите не стопират да повтарят, че ни чака доста тежка зима. Вече над 85 дни митингите в страната и на българите в чужбина не стихват, а едно от главните претенции е оставка на основния прокурор Иван Гешев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР