Главният прокурор Иван Гешев е изпратил писмо до всеки един

...
Главният прокурор Иван Гешев е изпратил писмо до всеки един
Коментари Харесай

Главният прокурор Гешев написа писмо до всеки от новите депутати

Главният прокурор Иван Гешев е изпратил писмо до всеки един от новоизбраните 240 депутати, заяви на уеб страницата си държавното обвиняване. В него той декларира, че чака новите народни представители да се вслушат в гласа на магистратите, тъй като е нужна незабавна правосъдна промяна. Освен това, за следващ акцентира, че страната е в доста тежко положение – институциите не си взаимодействат на фона на съществени рецесии.

В момента, когато пред българското общество стоят голям брой рискове, подбудени от водената наоколо до държавната граница война, икономическата и обществена рецесия, българските институции, като мотор на страната, следва да работят единно и с нужната отговорност за отбрана на националния интерес на българските жители ", написа Гешев.

Той неведнъж е заявявал, че е „ за “ правосъдна промяна, само че всички предлагани досега разновидности не са по усета му. След закриването на профилираните съд и прокуратура Гешев твърди, че няма никакви разработки против незаконни групи и по линия на наркоразпространението. Той непрестанно е повтарял, че има растеж на престъпността, който не се регистрира в статистиката на Министерство на вътрешните работи и загатва, че данните са нагласени, излиза наяве от писмото.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР