Главният прокурор Иван Гешев е бил заплашван. Заплахи е получил

...
Главният прокурор Иван Гешев е бил заплашван. Заплахи е получил
Коментари Харесай

Иван Гешев: Срещу мен и още един прокурор има заплахи за живота

Главният прокурор Иван Гешев е бил заплашван. Заплахи е получил и различен прокурор. Tова заяви самият той в профила си във фейсбук, базирайки се на информация на „ Труд “, съгласно която той и прокурор по делото „ Барселонагейт “ са получили закани за живота си. 

„ Потвърждавам, че е отправена опасност против прокурор и против мен. Понеже съм в отпуск по персонални аргументи, бях известен по открития ред. Не съм осведомен с детайлности. Сигурен съм, че правоохранителните органи ще си свършат работата “, написа основният прокурор.

Той не престава с коментар за опита за атентат против него началото на май.

„ След всичко, през което минах, след опита за ликвидиране против мен, по какъв начин си мислят, че ще ме уплашат? Заплахи против публицисти, закани против магистрати, гърмежи, убийства. Както е споделил още в деня на атентата един експерт по тероризъм: Ако страната не вземе ограничения, това ще е единствено началото. Аз отново ще повторя, че не ме е боязън и не тичам, а се удрям. Докрай! “, написа Гешев.За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg