Главният прокурор Иван Гешев е бесен, защото постоянно по пътищата

...
Главният прокурор Иван Гешев е бесен, защото постоянно по пътищата
Коментари Харесай

Гешев бесен, че по пътищата загиват повече хора, отколкото във война

Главният прокурор Иван Гешев е гневен, тъй като непрекъснато по пътищата се убиват повече българи, в сравнение с във война . От една страна съм гневен, а от друга се надявам, че би трябвало и можем да прекратим войната по пътищата. Дойде време, че българските жители желаят от страната да има даде това, което заслужават, а те заслужават сигурност и отбрана, сподели той на кръгла маса на тематика " За огромни дейности против войната по пътищата ".

Той е гневен, тъй като решенията са ясни и ще бъдат изложени какво би трябвало да се направи и не са сложни за осъществяване. Това не се случва, тъй като страната следи безучастно процесите. " Държавата е безучастна, тъй като е по-лесно да закриеш едни профилирани структури, тъй като става въпрос за 3 милиарда лева, което да докара взрив на престъпността и опиатите, което е не по-важно за някои политици, в сравнение с забавните на хората ", акцентира основният прокурор.

Гешев ще упорства пред останалите управляващи за законови промени за войната по пътищата , тъй като в противоположен случай цената ще продължи да се заплаща с човешки животи. " Всичко това, което вършим ще си заслужава, единствено да спасим още едно дете и още един човешки живот ", безапелационен бе обвинител номер едно.
 Гешев готви методически инструкции за следствие на злополуките Обновена
Гешев готви методически инструкции за следствие на злополуките

Преценка на прокурорите да е по кое време да разпореждат експертизи за ролята на пътните условия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР