Главният прокурор има много странно разбиране за държава и пиар.

...
Главният прокурор има много странно разбиране за държава и пиар.
Коментари Харесай

Демерджиев: Главният прокурор има много странно разбиране за държава и пиар

„ Главният прокурор има доста необичайно схващане за страна и пиар. За мен пиар е да отидеш някъде, да твърдиш, че няма страна и да предизвикаш проблем. Когато страната се намесва, тя търси резултат, не търси пиар. Когато постигаш резултати и когато се стараеш да си изпълняваш пълномощията си, пиарът идва самичък, не е нужно да го търсиш. Крайно време е това да го разбере основният прокурор “. Това сподели пред публицисти през днешния ден вътрешният министър Иван Демерджиев на въпрос във връзка изявление на основния прокурор Иван Гешев.

По мотив самодейността „ Визия 0 “ основният прокурор съобщи, че българската страна не се интересува от пътния травматизъм. Според него, каквито и проекти да се вършат, те остават единствено на хартия, никой не ги управлява, те са единствено за да се прави някакъв пиар или примерно до идната сериозна злополука.

По мотив информацията, че трима шефове на районни ръководства и шеф от „ Пътна полиция “ са осигурявали защита над Георги Семерджиев, упрекнат за злополуката на бул. „ Черни връх “ през юли в София, при която починаха две млади девойки, министър Демерджиев съобщи, че те не са упражнили задоволителен надзор и пълномощията си да спрат други чиновници на Министерство на вътрешните работи да разпъват „ чадър “ над Семерджиев. Той добави, че Тенчо Тенев е ръководителят от КАТ, за който е открито, че не е упражнил задоволителен надзор, той към този момент не е чиновник на министерството.

„ Ще има рокади в Министерство на вътрешните работи “, съобщи министърът. Той посочи, че част от тях ще се случат доста скоро. „ Ще има рокади там, където са нужен, където за два месеца не демонстрираха съответните ръководители, че могат да се оправят с предоставените им задания “, сподели още Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция. И добави, че става дума за шефове на регионални дирекции и на районни ръководства.

Вчера е издадена заповед от министър Демерджиев, всички, които се качват и слизат от служебните коли, първоначално и края на промяната, да бъдат тествани за алкохол и опиати.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР