Главният прокурор е разпространил информация от СРС, за да предотврати

...
Главният прокурор е разпространил информация от СРС, за да предотврати
Коментари Харесай

Бившият прокурор Мила Георгиева: Главният прокурор разпространи информация от СРС, за да предотврати престъпление

" Главният прокурор е популяризирал информация от СРС, с цел да предотврати осъществяването на закононарушение и търси подпомагане на обществеността, като я предизвестява какво се случва на терен ". Това съобщи в " Още от деня " някогашният прокурор Мила Георгиева, която съставлява Центъра за приложно-правни проучвания и практики.

" За да се реши дали има законно или нелегално подслушване, първо обществото би трябвало да признае, че пред очите ни се разви митинг в няколко етапи - мирният и обективен митинг на хората, които желаят да подобрят сегашното и бъдещето си, и другият проект, финансиран от олигарси, за който ние предупредихме, че е опит за свалянето на властта в България ", сподели Мила Георгиева.

По думите ѝ прогнозата се е сбъднала.

" Така че като се преценя кой е подслушван законно или кой - не, би трябвало да се очертае кръгът на лицата отвън този обективен развой - тези, които финансираха и проведоха паленето на служители на реда, замерването на служители на реда, ранените от полицията хора, хората, които атакуваха постройките на държавната власт - това е опит за прелом, опит за промяна на властта ", сподели още Мила Георгиева.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР