Главният прокурор е отпътувал за областния град от Чирпан, където

...
Главният прокурор е отпътувал за областния град от Чирпан, където
Коментари Харесай

Нещо Огромно Се Случва След Бруталното Убийство На Дамла! Лично Сотир Цацаров Е На Мястото

Главният прокурор е отпътувал за регионалния град от Чирпан, където тази заран дружно с новия шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов откриха новата постройка на Районната прокуратура.

Очаква се Сотир Цацаров да даде изказване пред публицисти в Кърджали, по време на което да разгласи, че към този момент има обвинен за убийството на момиченцето, научи Дир.бг от свои източници в прокуратурата.

Тялото на първокласничката бе открито в неделя сутринта към 7.30 ч. в фамилното жилище в Момчилград от майка й Садет, която се прибирала от нощна промяна във фабрика край Кърджали. Жената намерила детето си мъртво, а главата му била облепена с тиксо. Дамла е била сама в жилището, защото татко й работи в Белгия, брат й в Истанбул, а бабата била отпътувала в Турция при заболели близки.

38-годишната Садет Муса и друга близка до фамилията жена, с букви А.Т., бяха разпитвани часове наред. По неофициална информация точно против майката са събрани доказателства, че е умъртвила детето си.

И през днешния ден към 50 поданици на Момчилград се събраха пред постройката на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи. Те упорстваха за публична информация от органите на реда кой е килърът на дребната Дамла.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР