Главният продуцент на направление Спорт в БНТ Методи Манченко е

...
Главният продуцент на направление Спорт в БНТ Методи Манченко е
Коментари Харесай

Шефът на спорта в БНТ Методи Манченко е поредният уволнен

Главният продуцент на направление " Спорт " в Българска национална телевизия Методи Манченко е следващият освободен от екипа на националната телевизия, откакто Съвет за електронни медии назначи предишното лято новия общоприет шеф Константин Каменаров. Това излиза наяве от прессъобщение до медиите, изпратено в сряда.

Уволнението на Манченко става факт единствено две седмици преди началото на Световното състезание по футбол в Русия, което националната телевизия ще предава.

Именно той водеше студийната стратегия на Българска национална телевизия по време на последните няколко огромни футболни конгреси. Засега от медията не прецизират кой ще заеме мястото на шефа на спорта, който работеше в малкия екран от 2001 година

Освен Манченко, от 31 май се приключват договорите и на още няколко чиновници на управителни позиции, измежду които финансовият шеф Росица Григорова и основният счетоводител Елисавета Боянова-Канелова.

Другите освободени са Зорина Бояджиева – шеф на отдел " Управление на собствеността ", Асен Илиев – шеф на отдел " Обществени поръчки " и София Живкова – шеф на отдел " Маркетинг и продажби " в дирекция " Маркетинг и връзки ".

След промяната на управлението на публичната медия в нея се отприщи лавина от кавги и уволнения. Първоначално новият общоприет шеф назначи за програмен шеф на БНТ1 съперника си за поста Емил Кошлуков, който с изключение на някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори", е експрограмен шеф на ТВ7, а по-късно и на партийната телевизия на " Атака " – " Алфа ". Впоследствие в Управителния съвет на медията влязоха все свързани с ТВ7 фрагменти.

Под прицел бе взето предаването ″Денят стартира с култура″, което провокира митинг на екипа му и жители пред медията. В следствие екипът на предаването фактически бе преформатиран тихомълком.Последва междинен пръст от Кошлуков в ефир, което пък докара до санкция за публичната телевизия от Съвет за електронни медии. Преди месец Каменаров редуцира основния продуцент на малкия екран и дълготраен кадър на Българска национална телевизия Роберт Ковачев, без никакви пояснения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР