Главният политически стратег на Белия дом и най-приближен помощник на

...
Главният политически стратег на Белия дом и най-приближен помощник на
Коментари Харесай

Главният политически стратег на Белия дом Стив Банън напуска поста си

Главният политически пълководец на Белия дом и най-приближен асистент на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Стив Банън, напусна поста си по взаимно единодушие с началника на администрацията Джон Кели. Това се споделя в публикувано през днешния ден известие на пресслужбата на Белия дом, представено от международните организации.

" Началникът на администрацията на Белия дом Джон Кели и Стив Банън се споразумяха, че през днешния ден ще бъде последният работен ден на Стив ", сподели говорителката Сара Хъкаби Сандърс.

Според Агенция Франс Прес 63-годишният Банън си е навлякъл гнева на президента, като е изнасял безчет поверителни данни на пресата, с цел да навреди на вътрешните си врагове в Белия дом.

Банън също така даде тази седмица изявление за демократичното списание " Американ проспект ", в което изрази противоречие с позицията на Тръмп по Северна Корея.

Той е споделил на другари, че може би ще се върне на работа в десния новинарски уебсайт " Брайтбарт ", на който бе началник преди да оглави предизборната акция на Тръмп през август 2016 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР