Главният политически анализатор на Fox News Брит Хюм не е

...
Главният политически анализатор на Fox News Брит Хюм не е
Коментари Харесай

Хюм предупреждава, че „страната вижда“, че Байдън е „видимо сенилен“ с наближаването на състоянието на Съюза

Главният политически анализатор на Fox News Брит Хюм не е сюрпризиран от възходящите опасения по отношение на възрастта и възрастта на президента Байдън умствена заостреност – той има вяра, че те са били „ бомба със закъснител “.

Попитан във Супервторник дали е можел да си показа преди месеци настоящи изследвания, показващи, че самостоятелните гласоподаватели клонят към някогашния президент Тръмп на редица въпроси, Хюм го приписа най-малко частично на знанието на президента Байдън.

„ Казвах, когато въобще не беше съвременно да се споделя това, че той е изкуфял. И в този момент мисля, че той е осезаемо сенилно и страната го вижда “, сподели Хюм в „ Специален отчет “, до момента в който изборите за Супер вторник се готвят да затворят в 15 щата и Американска Самоа.

Хюм сподели, че огромното предизвикателство за Байдън се крие по-късно през седмицата когато той ще даде годишния доклад за положението на Съюза в четвъртък, наблягайки, че президентът би трябвало да потвърди на американците, че не е прекомерно остарял з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР