Главният мюфтия д-р Мустафа Алиш Хаджи поздрави председателя на ДПС

...
Главният мюфтия д-р Мустафа Алиш Хаджи поздрави председателя на ДПС
Коментари Харесай

Главният мюфтия поздрави Делян Пеевски за изборните резултати

Г лавният мюфтия доктор Мустафа Алиш Хаджи поздрави ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски за изборните резултати и представянето на партията на извършените парламентарни и европейски избори , заяви пресцентърът на Движение за права и свободи.

Пред лидера на мюсюлманите в България, Делян Пеевски акцентира, че Движение за права и свободи и персонално той са ангажирани оптимално с решаването на проблемите на българските мюсюлмани, като пълноправни български жители и изрази поддръжката си за мюсюлманското вероизповедание в България, се показва в известието.

От пресцентъра осведомят, че на срещата двамата са разискали нуждата от непоклатимост на политическата система в страната и желанието на българските мюсюлмани за ръководство, което е ориентирано към решаването на проблемите на хората.

Главният мюфтия е благодарил за съдействието за реализирането на Социалната кухня към Главно мюфтийство, която към този момент работи и на Курбан Байрам там е било раздадено подаяние от водача на Движение за права и свободи.

В началото на годината почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и Делян Пеевски оповестиха самодейност за основаването на обществена кухня и към Главно мюфтийство, като задачата на самодейността е да сплотява хората, без значение от тяхната религия и етнос.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР