Главният методист на Българския футболен съюз Лъчезар Димов говори в

...
Главният методист на Българския футболен съюз Лъчезар Димов говори в
Коментари Харесай

Общо 166 клуба са в онлайн академията на БФС, преди били 14

Главният методист на Българския футболен съюз Лъчезар Димов приказва в предаването “Лигата на гениите ” за онлайн академията, която се предлага на родните клубове.

" Онлайн академията? Много от клубовете се свързаха самостоятелно да отида при тях - ЦСКА, Ботев, Лудогорец, само че и клубове като Лом. Да, задачите са разнообразни, само че треньорите са много способени. Говорихме си за онлайн академията на тези срещи. И преди я е имало, само че в този момент е преведена, има много извършения вътре, има стратегия за начертаване вътре, тези стратегии другояче са скъпи. 
 БФС вкарва нова футболна лига за деца БФС вкарва нова футболна лига за деца
Можеш да си направиш графики, да си въвеждаш състезателите, да пишеш мнения за тях. 166 мисля, че са клубовете, а преди бяха 14. Мисля, че 700 треньори имат безвъзмездни сметки в онлайн академията. През лятото ще подобрим интерфейса, ще има библиотека, ще вървим на посетители, ще снимаме тренировки, ще вършим изявленията с опитни треньори. Всичко би трябвало да бъде на един клик разстояние. Онлайн база данни е напълно разумно и обикновено нещо в европейската процедура. Тази платформа ще съдържа доста неща ", сподели Лъчезар Димов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР