Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е убеден, че отборът

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е убеден, че отборът
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Битката за титлата няма да е честна

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов е уверен, че тимът е подготвен да завоюва купата още този сезон, само че борбата за нея „ няма да бъде почтена ”. Той е оптимист, че УЕФА ще позволи на „ алените ” да вземат участие в европейските клубни шампионати. Шефът в ЦСКА приказва още съдиите, конгреса на БФС, съдиите, Левски и новите попълнения.

" Винаги има какво да се желае по селекцията. Максималисти сме, в никакъв случай не сме удовлетворени от постигнатото. Мисля, че взехме трима доста положителни футболисти, които се надявам, че с играта си ще го потвърдят това нещо и на терена. Нуждаем се от едно-две попълнения, само че не непременно. Собствениците ни са извънредно амбициозни хора и постоянно гледат да се взимат най-хубавите футболисти на допустимо най-хубавата цена ", показа Стойчо Стоилов в изявление пред „ Диема Спорт ”.

" Нашата цел е да побеждаваме Лудогорец на терена. През цялата 2017 година надигравахме Лудогорец, по този начин и обаче не ги побеждавахме до есента, само че тогава не бяха спортно-технически аргументите. Вече сме подготвени да се преборим за купата. Оптимист съм. Знам, че имаме по-добрите футболисти. Ако не станем първенци, знам, че повода няма да бъде спортно-техническа. Битката за купата няма да бъде почтена ", уверен е основният управител.

„ Надявам се, че нещата в БФС ще се трансформират. Недоволни сме от съдиите. Ние сме най-ощетеният тим. Щом Михайлов е споделил това, да види кой ги натиска тези съдии. Аз не знам един Караманджуков каква позиция има в Лудогорец? Питам каква служба има той? След последния мач за Купата против нас, подал ли си е оставката?! Не мога пъкъл кажа, че съдиите нямат качества. Имат положителни мнения като свирят в Европа, само че очевидно в България не им се получават нещата. Предполагам, че не е спортно-техническа повода. Има нещо друго, което им пречи. Има напън. Как се трансформира два-три дни преди церемонията, Кабаков да не стане " Съдия на годината "!? Това е показателно по какъв начин се натискат съдиите. Кой е избрал Съдия №1? ", сподели Стоилов за съдиите.

" Не желая да злоупотребявам с това. Собствениците ни ще се съберат преди Конгреса на БФС и ще бъде оповестена формалната ни позиция. Аз съм работил и играл с Любослав Пенев. Той е един доста почтен и правилен човек. Това не е загадка, знае го цяла България. Мога да кажа същото и за Боби Михайлов, само че това, което виждам като работа от БФС е, че хората под него спекулират с неговото доверие. Предоверил се е на някои от тях ", разяснява основният управител идния конгрес за президент на БФС.

" Левски постоянно е бил дразнител за ЦСКА. Изобщо не би трябвало да се подценяват. Няма значение дали организацията, или футболистите им са на подобаващото равнище. Никога не знаеш какъв ще бъде крайният излаз в мачовете против нас. Мога да кажа от името на управлението на ЦСКА, че в никакъв случай не е имало съмнение към треньора Стамен Белчев. Всичко е било тиражирано от медиите. Изключително удовлетворени сме от неговата работа ", показа Стоилов за безконечния противник.

" Жеферсон е участник на Копа Америка. Самият факт, че си бил определен от Дунга в националния тим на Бразилия е нещо ужасно. Извадихме огромен шанс с неговото привличане. Дано покаже качествата си. Говорим за футболист на 23 години, който е една инвестиция в бъдещето, стига да си покаже качествата. Привличането му зависеше от продажбата на Антон Недялков. Той можеше да изчака най-малко до лятото и тогава да си тръгне от ЦСКА. Самият той настояваше за прехвърлянето си в Далас. Продажбата му стана със съдействието на Христо Стоичков. Жеан Карлос Бланко има нужните качества да конкурира Фернандо Каранга. Той е доста по-разнообразен нападател от него ", съобщи шефът за привлечените нови попълнения.

" Очаквам в края на януари КАС да вземе позитивно решение по проблема ни с присъединяване в евротурнирите. Няма по какъв начин Етър да се трансформира в дубъл на ЦСКА. Едно е другарството ми с Балъков, работата си е работа. За базите не мога да ви кажа нищо, тъй като не съм се интересувал от това нещо. Не мога да ви дам никаква информация. Познавайки Гриша Ганчев знам, че ще направи най-хубавото, което може на този стадий да направи с базите. Виждате какво стана с Панчарево ", приключи Стоилов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР