Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов даде положителна оценка на

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов даде положителна оценка на
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов е доволен от свършената работа в Испания


Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов даде позитивна оценка на свършената от тима работа по време на лагера в Испания.

Според него има доста позитивни неща, само че и недостатъци и дружно с щаба разясняват на какво би трябвало да се акцентира, с цел да се трансформират те.

Пред cska.bg той изрази своите усещания от изиграните контроли, а също по този начин разяснява и новите футболисти в отбора. Стоилов разкри, че е допустимо да бъде притеглен още един състезател, само че не непременно, а единствено в случай че бъде открит подобен, който ще вдигне равнището на отбора.

Стойчо Стоилов съобщи, че борбата за купата ще е доста сериозна и ударите под кръста няма да спрат, само че счита, че в случай че ЦСКА играе добре, страничните фактори мъчно могат да спрат тима.

Специалистът чака през пролетния полусезон отборът да покаже по-добро лице от това в контролите. Според него играчите би трябвало да бъдат непрекъснати на и отвън терена, тъй като точно постоянството е ключът към триумфа във футбола. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР