Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков коментира представянето на

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков коментира представянето на
Коментари Харесай

Балъков: Показахме по-добра игра от първата контрола, Сашо Александров е като виното

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разяснява представянето на своя отбор във втората си контрола на турска земя. “Червените” приключиха 1:1 с украинския Олександрия, като съгласно Балъков тимът е посочил по-добра игра от първата контрола против Стал (Миелец).

“Показахме по-добра игра от първата контрола. Мач с огромна битка. Има неща, които занапред би трябвало да чистим, изключително изнасянето на топката от нашата врата. Трябва да наблегнем в завършването на офанзивата, сътворяваме малко положения. Като цяло тимът добива по-добро лице.

Имаше два самостоятелни неточности, обикновено е в последните минути да е по този начин. Една нелепа самостоятелна неточност докара до гола, само че би трябвало да се поправя това.

Това са удари, Серкан получи в глезена, Жоро получи още веднъж в същия гален, който лекуваше до неотдавна. Лясков се оплака от бедрения мускул.

Явно Сашо Александров се връща в младежките си години. Колкото по-стар става, толкоз по-добре стартира да играе. Като виното е. Може да бъдем удовлетворени от новите. Знаем, че младите могат да имат амплитуди в своето показване. Някой мач са на нужното равнище, някой не. Всички работят крепко и се приготвят по най-хубавият начин”, съобщи Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР