Главният мениджър на Пирин - Петър Занев, говори пред медиите

...
Главният мениджър на Пирин - Петър Занев, говори пред медиите
Коментари Харесай

Петър Занев: Пирин винаги е давал път на своите кадри и няма да бягаме от тази идея

Главният управител на Пирин - Петър Занев, приказва пред медиите на първата подготовка на тима за новия сезон. Той показа, че селекцията ще се прави в придвижване.

" Искам да пожелая триумф на тима през новия сезон. Надявам се да създадем един боеспособен тим, който да радва града и почитателите. Имаме много момчета от школата. Те ще получат късмет. Това е най-подходящият миг да се потвърдят и утвърдят в състава. Пирин постоянно е давал път на своите фрагменти и няма да бягаме от тази концепция. Всичко зависи от самите деца.
 Пирин към този момент се готви за новия сезон, контракти контрола с Левски
Пирин към този момент се готви за новия сезон, контракти контрола с Левски

По традиция преди първото събиране на " орлетата " за новата акция, бе отслужен водосвет на стадион " Христо Ботев "

Хубавото в сегашната обстановка е, че трансферният прозорец е по-дълъг. Имаме към 2 месеца, с цел да създадем тим. Лошото е, че ще се построява отбора в придвижване. Спрямо обстановката, в която се намираме, ще създадем всичко по-силите си да създадем тим. Най-важното е децата да се показват добре. Всяко едно дете е в полезрението на старши треньор. В момента нашият треньорски тандем има директно наблюдаване върху школата ", сподели Занев.

" Клубът е благосъстоятелност на Общината. Всеки спонсор е добре пристигнал. Надявам се с едни положителни игри да създадем забавен състав. Силно се надявам да пълним трибуните. Всеки спонсор и вложител се интересува от посещаемостта на мачовете. Дори да популяризира, би трябвало да има пред кого да популяризира. Всичко е взаимносвързано. Надявам се малко по малко обстановката да се промени и да имаме добър тим ", добави той.
 Пирин се укрепва с някогашен състезател на Левски, както и с двама от ЦСКА?
Пирин се укрепва с някогашен състезател на Левски, както и с двама от ЦСКА?

Макар и клубът да има финансови проблеми

" Предвид късата подготовка, която се постанова да създадем, преценихме, че няма да правил лагер. Имаме отлична база в Благоевград. Имаме положителни терени, формален стадион. Имаме прелестни условия ", сподели още Занев.

" В неделя играем с Левски в София, на 1-ви против Беласица, на 5-ти против Арда и на 8-ми против Марек. Обсъждаме още една инспекция на 8-ми, с цел да изиграят момчетата по цялостен мач ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР