Главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика Бранимира Маркова

...
Главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика Бранимира Маркова
Коментари Харесай

Треньорът на грациите защити стратегията 4-4-2 за световното

Главният управител на националния тим по художествена гимнастика Бранимира Маркова съобщи, че съгласно нея всяка една от трите ни водещи грации има шанса за призово класиране на идното Световно състезание в Баку, Азербайджан.

Ръководството на федерацията и треньорският щаб оповестиха, че разпределението на уредите за шампионата на планетата ще бъде в следната скица 4-4-2. Боряна Калейн и Катрин Тасева ще показват своите цялостни стратегии, а Невяна Владинова две съчетания – на лента и бухалки.

Отборът ни ще се състезава за две квоти за Олимпиадата в Токио през 2020 година.

"От 16-ти до 20-ти септември следва международно състезание в Баку (Азербайджан), което е и подготовка за Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Съобразно това, че успяхме да подготвим мощен тим и композиции с висока трудност считам,че действително можем да спечелим две квоти. Конкуренцията ни сега е извънредно мощна.По всичко проличава, че доста от водещите тимове ще се стремят към същото”, показа Маркова пред формалната страница на Българската федерация по художествена гимнастика.

„ В тази връзка считам, че тактиката ни би трябвало да обезпечи оптимален късмет за положително показване. На базата на резултатите, реализирани по време на миналия сезон, високата трудност на композициите и формата на девойките, считам за най-удачно тимът ни да бъде показан от три гимнастички. Катрин Тасева и Боряна Калейн да изпълнят четири съчетания, а Невяна Владинова две.”

„ Провеждаме извънредно ползотворна подготовка,като всички състезателки работят настойчиво и дават всичко от себе си. Предстоят ни две международни купи - Минск и Казан. Атмосферата в тима е прелестна. За мен най-важно е девойките да са здрави и да покажат оптимално добра форма на международното състезание.”

„ Всяка една от тях има действителни шансове да се бори за призово класиране на финалите на обособените уреди, както и орден в отборното класиране”, приключи Бранимира Маркова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР