Главният изпълнителен директор на X, доскоро Twitter, Линда Якарино е

...
Главният изпълнителен директор на X, доскоро Twitter, Линда Якарино е
Коментари Харесай

X пуска видеоразговори

Главният изпълнителен шеф на X, до неотдавна Twitter, Линда Якарино е удостоверила пред CNBC, че в платформата за обществени медии ще се появи видеочат. В изявление за малкия екран Якарино показва:

" Скоро ще можете да организирате видеочатове, без да се постанова да давате телефонния си номер на който и да било в платформата. "

Този ход отразява задачата на Якарино и Мъск да трансфорат X в " мегаприложение за всичко ", което включва дългометражни видеоклипове, заплащания и абонаменти за разнообразни услуги.

Тази вест идва по-късно мистериозен пост на дизайнера на X Андреа Конуей, която написа в профила си в обществената мрежа: " Току-що се обадих на някого от X “. Въпреки че в обявата не се прецизира дали става въпрос за гласови или видеоразговори, в този момент наподобява, че тя е имала поради вторите.

Не е ясно по какъв начин видеоразговорите по X ще се отразят на отношението на потребителите към нея - в пренаселената среда за видеоразговори към този момент има Zoom, Microsoft Teams, Гугъл Meet, Apple FaceTime и други Но до момента в който Мъск и Якарино се пробват да трансформират образа на компанията, те от ден на ден гледат на платформата, известна преди като Twitter, като на разширяваща се надалеч оттатък туитовете система от медии, връзки и принадлежности за заплащания в действително време.

Една от първите стъпки на платформата в нови области беше във връзка с дългометражното видео. През май компанията добави бонус за потребителите на Twitter Blue, който им разрешава да качват видеоклипове с дължина до два часа.

Apple беше един от ранните консуматори, употребявайки функционалността, с цел да разгласява целия първи епизод на своя сериал Silo в обществената платформа.

Наскоро X стартира да заплаща и на основателите на наличие, които имат задоволително почитатели, с цел да генерират доходи - един консуматор твърди, че е получил 24 000 $, показва Engadget.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР